admin Admin
عدد المساهمات : 4190 نقاط : 11354 تاريخ التسجيل : 23/01/2011
| موضوع: لاشون بيتى ..لالحمة ولا فراخ ! الإثنين أكتوبر 17, 2011 9:08 pm | |
| ندخل فى الموضوع المقادير 3مثلثات جبنة(كيري او بريزيدون او لافاشكيري او اي نوع) 3مكعبات مرقة دجاج(ممكن يبقو اتنين لو مش عايزاها مالحة اوي) 3فصوص ثوم 3حبهان 3بيضات 3 ملاعق ك دقيق نص كوبايه زيت ولون طبيعي احمر(من عند العطار) بمقدار حباية فلفل اسود او مثل راس الدبوس فقط
الطريقة )تضعي كل المكونات في الخلاط بس خدي بالك تفركي مرقه الدجاج بايدك الاول وكمان خدي بالك ان اللون الطبيعي يبقي بمقدار راس الدبوس بس عشان مايبقاش غامق اووي ويبقي لونه فاتح زي الجاهز بالضبط
2)تضعي المقدار في كوبين ستانلس مدهونين بالزيت (المقدار هايعمل كوب ونص) وخدي بالك ان الخليط بيرتفع يعني تتركي مسافة قليله في الكوب وان لم يكن لديك كوب ستانلس يبقي في اي كوب يتحمل الحراره
3)تضعي الاكواب في حله بها ماء (مثل طريقه الكريم كراميل) لكن تغطي الحلة
وتترك تغلي لمده ساعة الاربع
4)اقلبي الكوب في طبق وممكن تدوري بالسكينة حول اللانشون عشان يسهل نزوله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واخيرا قطعيه شرائح وتمتعي انت واسرتك بطعم اللانشون الطبيعي اللذيذ والامن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مع تغيير بسيط استخدمت ملعقة صلصة بدلا من اللون
و القالب ده لان معنديش كوب ستينلس [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نفس قوام وطعم الجاهز مع فارق انك عارفة اصله ومصدره و مفيد و مغذى للاطفال
| |
|