اقولكم بقي ع الطريقه
2 كيلو بوري متوسط الحجم او حسب الرغبه
يتغسل كويس والنخشوش يتنضف كويس
ونجيب حله وندفي فيها ميه بس ايدينا تتحملها ونرص فيها
الفسيخ ونسيبه لحد ما الميه تبرد
وندفي ميه تانيه لمده ساعه خدوا بالكوا ميه دافيه مش سخنه
عشان ميتهراش
وبعد ما الساعه تعدى نصفي الفسيخ من الميه ونملي نخشوشه ملح
ونرش ع البوري ملح
ونجيب كيسه ونفرش فيها طبقه ملح ونرص اول طبقه من السمك
ونحط ملح فوق السمك ونرص الطبقه التانيه وهكذا
لحد ما نخلص ونربط الكيس كويس ونلفه في كذا كيسه عشان ميته
لما تنزل متبهدلش الحته
ونحطه في خزانه البوتجاز او ف الفرن ونسيبه لمده 15 يوم
وبالف هنا