منتديات حور الجنة
اهلا بك زائرنا الكريم يسعدنا زيارتكم وانضمامكم لنا ارجو التسجيل فى المنتدى والرد على المواضيع
منتديات حور الجنة
اهلا بك زائرنا الكريم يسعدنا زيارتكم وانضمامكم لنا ارجو التسجيل فى المنتدى والرد على المواضيع
منتديات حور الجنة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات حور الجنة

منتدى عام لكل الاسره
 
حلويات رمضانيه الكنافه I_icon_mini_portalالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 حلويات رمضانيه الكنافه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:25 am




الكنافه بالقشطه من مطبخى وبالصور كمان









[center][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

المكونات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3كوب لبن
نصف كوب نشا
و3ملاعق سكر
نصف كوب زيت
باكو فنيلا
وقشطه بوك
وفستق حلبى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بنفرد الكنافه كويس اوى وبنجيب السكره بنخلطو مع الكنافه كويس وبعدها بنضيف الزيت
بدهن الصنيه كويس اوى بترصيها كا ديسك واحد


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بنجيب اللبن والنشا والفنيلا بنقلبها قبل ما تحطيها على النار
بعدها بتقلبى كويس لحد ما يبدا يجمد مش تخليه يجمد خالص وبعدها بتضيفى القشطه عليها
وبنسكب القشطه على الكنافه
وبنجيب الطبقه التانيه من الكنافه
وبنرصها عليها وبدخلها الفرن 10دقايق وبتفضل عينك
معها وبتفضلى تحركيها لحد ما تحسى انها اتحركت وتحسي انها بقى ليها صوت
وبعدها بتقلبيها

لحد ما يبقا لونها ذهبى وبنسقى الشربات .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مع كل كوب سكر كوب ماء ونقطه ليمون
بنسدخدملها 2كوب سكر و2ماء
بيغلو لحد ما يستوى الشربات
وبتضفيه بارد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اسيبكم مع الصور بقى

قولولى بقى ايه رئيكم ويااااااااااااااااااريت التقيم يابنات
يا قمرات انتو ويارت تجربوها وتقولولى حصل ايه معاكم


عدل سابقا من قبل admin في السبت أغسطس 13, 2011 6:41 am عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:28 am

الحمد لله الذي أحيانا فأوجد لنا مواسم للخير ونفحات للإيمان


اأجمل التهاني وأحلى الأماني
نزفها بحلول شهر رمضان
لكل من صامة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:28 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




المقادير

1 - كيش خبز شرائح توست او ممكن تستخدمي عيش فينو بعد ما تقشريه

2 - اصبع زبدة

3 - مقدار من الشراب السكري

4 - فستق او اي مكسرات للتزيين

الحشوة : كوب حليب سائل - ملعقتين كبار نشا - ملعقة سكر - علبة قشدة .

الطريقة:

1 - تزال اطراف شرائح الخبز ( التوست ) ثم تفرم ( تفتت ناعمة ).

2 - يضاف اليها الزبدة , وتفرك باطراف الاصابع .

3 - يخلط الحليب مع النشا و السكر ويرفع على نار هادئة حتى يثخن القوام .

4 - يرفع من على النار , وتضاف اليه القشدة .

5 - يفرد ثلثا مقدار التوست المفروم في صينية مدهونة , ويضغط عليها باليد جيدا .

6 - تصب الحشوة فوق الصينية , وتوزع جيدا دون ان تلمس اطراف الصينية .

7 - يوضع ما تبقى من التوست فوق الصينية ,ويوزع بالتساوي مع الضغط الخفيف والتركيز على الاطراف .

8 - تخبز في فرن متوسط الحرارة حتى تحمر من الاطراف .

9 - يصب قليل من الشراب السكري البارد فوق الصينية مع التركيز على الاطراف .

10 - تقلب في طبق التقديم , ثم يصب عليها باقي كمية الشراب السكري .

11 - تجمل بالفستق المبشور , او اي نوع من انواع المكسرات .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:31 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




المقادير

1 - كيش خبز شرائح توست او ممكن تستخدمي عيش فينو بعد ما تقشريه

2 - اصبع زبدة

3 - مقدار من الشراب السكري

4 - فستق او اي مكسرات للتزيين

الحشوة : كوب حليب سائل - ملعقتين كبار نشا - ملعقة سكر - علبة قشدة .

الطريقة:

1 - تزال اطراف شرائح الخبز ( التوست ) ثم تفرم ( تفتت ناعمة ).

2 - يضاف اليها الزبدة , وتفرك باطراف الاصابع .

3 - يخلط الحليب مع النشا و السكر ويرفع على نار هادئة حتى يثخن القوام .

4 - يرفع من على النار , وتضاف اليه القشدة .

5 - يفرد ثلثا مقدار التوست المفروم في صينية مدهونة , ويضغط عليها باليد جيدا .

6 - تصب الحشوة فوق الصينية , وتوزع جيدا دون ان تلمس اطراف الصينية .

7 - يوضع ما تبقى من التوست فوق الصينية ,ويوزع بالتساوي مع الضغط الخفيف والتركيز على الاطراف .

8 - تخبز في فرن متوسط الحرارة حتى تحمر من الاطراف .

9 - يصب قليل من الشراب السكري البارد فوق الصينية مع التركيز على الاطراف .

10 - تقلب في طبق التقديم , ثم يصب عليها باقي كمية الشراب السكري .

11 - تجمل بالفستق المبشور , او اي نوع من انواع المكسرات .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:32 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الطريقه بصراحه انا شفت الشيف حسن بيعملها واستغربت جدا

ولكن بد

بدأت في تنفيذها من رمضان اللي فات والكل كان معجب بيها جدا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بصوا بقا

المقادير سهله خالص ومفيش جديد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]كوب

باستري كريم

وده مش عندي علطووول شغلت المخيخ واستبدلته

بالكاستر

مانجا مقطعه

وشربات تقيل او سيرب اوشيره [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مع الزيت ونحطها علي الكنافه والسكر ونقعد نقلبها لحد ماتتشرب الزبده
والزيت

هنجيب صينيه

وندهنها كويس

ونحط طبقه من الكنافه ونضغط عليها قووي

واهم حاجه واهم خطوه هي دي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]يبقي خفيف شويه

ولو باستري كريم انا كنت بشوف الشيف حسن بيضربه بالمضرب الكهربائي

ونحطه علي الطبقه الاولي بتاعت الكنافه ونرص عليها المانجا

وبعدين [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

انا بقا بقلبها اول ماتحت يستوي وبتطلع روووووعه

ولازم نسقي الكنافه الشربات او القطر وهي خارجه من الفرن وهو يكون دافئ

واليكم الصور

دي اقرب للمانجا والكاسترد

جربوا وقولوا رأيكم


عدل سابقا من قبل admin في السبت أغسطس 13, 2011 6:42 am عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:33 am

طريقة عمل الكنافه بالجبنه









المقادير
نصف ك كنافه
2كوب سمن
شراب للتحليه
نصف كوب سكر
الحشوا جبنه بيضاء بدون ملح اصنعيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]الشرشه وللحصول على قطعه متمسكه
خطوات التحضير
قطعى الكنافه الى قطع صغيره
سيحى السمن
ضعى السمن والسكر على قطع الكنافه

قومى بدعك الم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]عليها براحة اليد حتى تتساوا سطح الصنيه
ضعيها فى فرن متوسط الحراره
ضعى عليها الشراب البارد

بالهنا والشفا




ملحوظه
انا ضفت نصف كوب سكر مع السمن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:36 am

كور الكنافه المقليه المحشيه مكسرات من مطبخي بالصور









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


يا بنات مين تحب الكنافه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ... أنا حشيتها لوز

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] أو أي حشوه حسب ما تحبي

وأنا أعمل نصف الكميه لأن أولاي مو صحبه مع الحلويات بصوره عامه

المقادير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الحشوه : كوب لوز مسلوق مقشر مجروش + 4 ملعقه سكر ناعم الحبيبات + 2 ملعقه ماء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

للوجه : بيضه مخفوقه مع قليل من الحليب ... شربات بارد منكه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الطريقه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وتعجن بالزبده وتكون جاهزه للحشو عندما نستطيع تكوين كره منها بالضغط عليها بقوه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


تؤخذ كميه من الكنافه وتفرد على اليد الشمال مع الضغط عليها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






ثم يوضع وسطها كميه من الحشوه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






ثم تغلق عليها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







وهكذا حتى نكمل الكميه وهذا المقدار يكفي 17 كره تقريبا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






تغمر كل كره بالبيض



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] داخلها من وجه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






ثم قلبها على الوجه الثاني ليتحمر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






وترفع من الزيت وتغمر بالشربات البارد وهي ساخنه







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]







وها شكلها النهائي







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وصحتين وهنااااااااااااااا






يارب تعجبكم




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:38 am

المره دي كرات الكنافه محشيه بالقشطه مع صوص التوفي








1- القشطه :






المقادير :






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








كوب حليب ؛ 4 ملعقه نشا ؛ 2 ملعقه سكر ؛ علبة قشطه ؛ ملعقه ماء زهر








التحضير :






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]على النار ويحرك بإستمرار حتى يغلي ويغلظ قليلا









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








فتضاف القشطه ويحرك المزيج حتى يتجانس ويغلظ


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ويضاف ماء الزهر ويحرك ليتجانس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








ويرفع عن النار ويترك يبرد وبهذا تكون القشطه جاهزه للحشو








2- صوص التوفي :






المقادير :






½ كوب سكر ؛ ½ كوب كريمه لباني ؛ ملعقة صغيره زبده








التحضير :






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]على نار قويه حتى يسخن جدا فتخفف النار








ويترك ليذوب تماما ثم يحرك قليلا حتى يصل للون العسل (ذهبي)





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








فتضاف الكريمه بحذر لأنها تفور ويحرك








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








ثم تضاف الزبده ويحرك لثوان ويرفع ويترك جانبا ليبرد








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]









[ ممكن تحضير القشطه والصوص تحضير مسبق ويوضعان في الثلاجه ]








3[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[size=25]المقادير :


[/size]






1/5 كجم كنافه ؛ ½ كوب خليط سمنه وزبده مذابه ؛ فستق مجروش للوجه








التحضير :








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]قليلا وتخلط بخليط السمن والزبده





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








( يحضر فنجان قهوه صغير جدا )








أنا عندي علب صغيره شفافه تبع صوص ماكدونالدز هذا شكلها





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ليأخذ شكل العلبه








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








ثم أضع الفويل داخلها وأضع فيه كميه من الكنافه مع الضغط عليها








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








وأضع كميه من القشطه








وتغطى القشطه بالكنافه مع الضغط عليها جيدا لتتغطى تماما وتقلب على اليد










[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


لا أعرف أيهما أوضح


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








وتخبز بدرجة متوسطه حتى تنضج وتصبح ذهبيه








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








ممكن وضعها قليلا تحت الشوايه





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








وترص في طبق التقديم ويوزع عليها من صوص التوفي








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وأنا لم أوزع الصوص عليها لأن الأولاد غير موجودين


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








والباقي ممكن يقدم بجانبها يضاف حسب الرغبه





وحطيت الصوص على قطعتي بسسسسسسسسسس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وهذه القطعه لأول وحده ترد






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]









يميييييييييييييييييي








تجنن بجد

على فكره أنا عملت نصف المقادير للكنافه فقط

أما الصوص والقشطه نفس المقادير والزياده منهم إستعملتهم في حاجه ثانيه

يا رب تعجبكم







وبألف عافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:39 am



















[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:46 am

المقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أناناس كمبوت أو اى نوع حسب الرغبة
قشطة
شربات (قطر)
1/4 كوب سكر بودرة
1/2 كوب سمن سايح
الطريقة :-
تقطع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]جزء
من السمن على النار ونقوم بتحمير الكنافة بس على نار متوسطةمع التقليب
وبعد شوية لما تبدأ تحمر نضيف المكسرات ونكمل تحمير مع ملاحظة اذا احتاجت
سمن نضع لها شوية وهكذا حتى تحمر كلها ثم نضيف لها القطر وبعد ذلك نضيف جزء
من الكريمة والقشطة ولكن بعد ما تكون سخونتها هديت وبعدين نضع نصف المقدار
فى الصينية ونضع فى الوسط [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فى الصينية وياريت لو وضعنا فى الصينية النايلون فيلم حتى نستطيع قلبها
بسهولة وبعد ما تقلب نذوقها بباقى الكريمة اللبانى والمكسرات والاناناس
وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:50 am




الكنافة الباردة بالكريمة والمانجو[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



ازيكم يا قمراااات




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




المقادير :
1/2 كيلو كنافة
1 كوب سمن بلدي (لاحلي طعم كنافة)
2 معلقة سكر بودرة

للحشو:

فريش كريم او كريم شانتيه مضروب
شرائح مانجو

السيرب :

باعمل كمية واحفظها في التلاجة
1 كيلو سكر
4 كوب ماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الطريقة :

تحضير السيرب:

1- نضع الماء والسكر علي النار حتي الغليان ثم نضيف الليمون

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]5 دقايق ونرفعه من النار

هنا هنحتاج تقريبا كوب سيرب او حسب الرغبة




الكنافة:

1- انا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]جدااا مفتتة
ممكن وهي مجمدة تفركيها بايديك كويس
انا باضعها في الفودبروسيسور(رفيقي في المطبخ)[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
واضربها دقايق بتعطيني النتيجة الي انا عايزاها





2- نضع في حلة تيفال السمن حتي تسيح ثم نضع الكنافة لازم الكنافة تتشرب السمن وتكون كلها سمنة




3- نقلب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





هنستمر في التقليب حتي يصل الي لون دهبي غامق اوعي تحرقيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بس لازم دهبي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]لما نحتفظ بيها في التلاجة لونها هيفتح شوية




4- ثم نضع عليها وهي ساخنة السيرب البارد

5- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ونفردها ونضغط عليها جيدا
ثم نضع الكريم شانتيه بالقمع انا هنا استخدمت كريمة اسبراي(سلاخ رووم)
تحفففففة بما اني باحتاجها باستمرار للفروت سالاد والجيلي والترايفل والكابتشينو
فتكون عملية جداااا لان الكريمة مش هنقدر نحتفظ بيها مدة غير كام يوم
انما الاسبراي متاح دايما وطعمه لذيذ جداااا






وده شكله واحد وردات كبيرة وواحد للوردات الصغيرة




6- نضع شرائح المانجو فوق الكريمة




7- نضع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]جيدا




ثم تدخل الثلاجة ساعتين او اكتر لتتماسك

ثم تقطع وتقدم وتزين بشرائح المانجو والكريمة
طبعا ده طبقي اناااااااا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لاني بحترم جدااا المانجو وبقدرها وبمووووت فيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





جربوها لذيذة جدااااا
اتمني ان تنال اعجابكم
ولا اطلب تقييمكم فقط دعوة بظهر الغيب تكفيني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:52 am

السلام عليكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اسعد الله اوقاتكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]رمضان كريم
اول يوم رمضان
صينية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]من مطبخي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نصف كيلو كنافة
مكسرات مشكلة (سوداني -جوز هند -زبيب-عين جمل-بندق -لوز)
ربع كيلة ذبدة او ثمنة صفراء وياريت ثمن فرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
للشربات
2كوب سكر
كوب ونصف ماء
نصف ليمونة
فانليا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
للكريمة
كيس دريم ويب او اي نوع
نصف كوب لبن مثلج


الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تقطع الكنافة في طبق غويض واسع
نضع السائلة فوق[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقطعة ونقوم بمزجهما جيداً
الآن نقوم برص الكنافة في الصينية المجهزة بعد دهنها بالثمن
تدخل الفرن نصف ساعة
وبعد خروجها نضع عليها قليل من الكريمة وهي ساخنة حتي تتشربها

نسقيها بالشراب وننتظر حتي تبرد وبعدها نشكل وردات الكريمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بالف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:53 am

كنافة بالقشطة ...صناعة ايديا وحياة عنيا









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



حبيباتى الفتوكات عملت كنافة بالقشطة بس على طريقتى الخاصة و بالتفصيل الممل نبتدى بأسم الله

المقادير
نصف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3 ملاعق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مكسرات حسب الرغبة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و لعمل الشربات كوب سكر-كوب وربع ماء -نصف ليمونة ويرفع الجميع على النار حوالى عشر دقائق و يترك ليبرد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ولسهوله فركها بضعها فى الفريزر و بعدين بطلعها وبتبقى سهلة الفرك و لا أضع عليها اى سمن بضع فقط 2ملعقة كبيرة سمن فى صنية مناسبة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد كدة أضع نصف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم بعد ذلك بنضع القشطة و المكسرات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
و بعد ذلك نضع باقى مقدار الكنافة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم بعد ذلك نرفع الصينية على النار يعنى فوق البوتوجاز مش فى الفرن و نضعها على نارمش عالية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]فى الكنافة
ونلف الصينية على الشعلة بالراحة و نختبرها كل شوية برفع جزء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد كدة نقلبها على صينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم نضع مرة أخرى 2ملعقة سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم نضع مرة أخرى الكنافة ليحمر الوجهة الأخر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم بعد ذلك نحمرها من أسفل بنفس الطريقة السابقة
ثم تسقى بالشربات البارد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم تقطع و تقدم و بالهنا و الشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أتمنى أن يكون قد نال رضاكم وأرجو التقيم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:54 am

صينية الكنافة أحلي من الحلواني ر









بسم اله الرحمن الرحيم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


و دي صورة تانية:

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نشوف بقي المقادير و الطريقة مع بعض:

المقادير:
نص كيلو[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1 كوب زبدة سايحة
2 ملعقة كبيرة جوزهند
1 و نص كوب لبن
2 ملعقة كبيرة نشا
3 ملاعق كبيرة سكر أو حسب الرغبة
2 ملعقة كبيرة قشطة
1 باكو فانيليا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2 كوب سكر
2 كوب ماء
عصير نص ليمونة
1 باكو فانليا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

1- أول حاجة نحضر الشربات نحط المياه السكر علي النار و
عصير الليمون و نتركهم يغلوا 10 دقايق و بعدين نطفي النار و نحط الفانليا و
نسيب الشربات يبرد.

2- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]صغير أوي علي أد ما نقدر و نخلطها بالزبدة كويس أوي.
3- نجهز المهلبية نحط اللبن و النشا و السكر علي البارد
ثم نحطهم علي النار و نقلب المضرب اليدوي لحد الخليط ما يتماسك و نطفي
عليه و نضيف القشطة و الفانليا و نقلب.

4- نجيب الصينية الي هنجهز فيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و يفضل تكون تيفال و ندهنها زبدة ثم نرص نص مقدار[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و
نضغطه كويس أوي و ده مهم عشان تكون متماسكة و نرش عليها الجوزهند و نضيف
المهلبية و نفردها بالمعلقة ثم نضيف ياقي مقدار الكنافة و نضغطه بالراحة .

5- ندخل الصينية الفرن و يكون سخن علي درجة 180 أو علي
حسب فرنك و نسبها حوالي ربع ساعة و بعدين نشغل الشواية دقيقتين تلاتة عشان
الوش يتحمر.

6- نطلعها من الفرن و نقلبها علي طبق تقديم و نسقيها بالشربات البارد فورا و بالهنا و الشفا.

و الطبقين دول عشان الفتوكة الي هتقيم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:55 am

تعالو شوفوا أحلى كنافه وجلاش بالموز وبالصور.....









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
حبيت اعملكوا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]على طريقتي
اتمني انها ان شاء الله تعجبكوا...........
*****
المقادير
****
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]زي ما تحبي نا عملت
****كيلو كنافه
****نصف واحدة جلاش
****موز حوالي 3 وحدات كبار
****مكسرات زي ما يكون متوفر عندك
اهم حاجه جوز هند+ زبيب+ سكر شويه صغيرين
ولو متوفر سوداني أو جوز ولوز
****شربات
3كوب سكر+ 3كوب ماء +نقطة ليمون
نجهزه الشربات قبلها بفتره عشان يبرد
***2 ملعقة زبده
دي عشان نحطها على وش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]والجلاش في الآخر
.....................
***الطريقه
***نجهز الكنافه
والموز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بنقطع واحده واحده عشان بيبقي لونه اسود بعد شويه
والمكسرات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بعد كده بناخد شويه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]شويه على قد ايديناونفردها بالطول
ونحط يها قطعة موز +شويه مكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ونلفها زي ما بنلف المحشي بالظبط
وبيكون شكلها .....كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ونرصه في صنيه مدهونه زبده
ولما يخلص بيكون ده شكله


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وحطيت بطرف الملعقه الصغيره حتة زبده على كل واحده
بفضل كده عن اني اسيح الزبده
مفيش تركيب للدهون وكمان لها طعم تاني اجمل
كده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]خلصت
يدوب عالفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وده شكلها بعد ما طلعتها من الفرن وسقيتها بالشربات
********
********بعد كده الجلاش
قطعت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بالشكل جه عشان اعرف الفه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]\\\

بعد كده دهنته زيت وطبقته

وحطيت الموز والمكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبدات اطبقه واحده واحده بالشكل ده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

********
******
وخلصته ورصيته في صنيه مدهونه زبده***
وجطيت على وشه
قطعة زبده صغيره بطرف السكينه او الملعقه بالشكل ده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده حطيته في الفرن
وطلعته ووسقيته بالشربات
************

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وقدمته بالشكل ده هو والكنافه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

يارب يعجبكوا
وبالف هنا وشفا لعيونكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:57 am

74








السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الكنافة

: الكنافة بالمهلبية


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]إضغط هنا لمشاهدة الصورة كاملة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير :

كنافة مفرومة

سمن بلدى

شربات العسل ( الشيرا )

الحشو : (مهلبية )

طريقة عمل المهلبية :
لبن
نشا
سكر
جوز هند ناعم ( حسب الرغبة )
طريقة المهلبية :

يذاب النشا فى لبن بارد ويضاف اليه السكرويقلب على النار حتى تصبح سميكة
تترك لتبرد
طريقة عمل الكنافة :
تحمص الكنافة مع اضافة السمن على نار هادئة حتى تصبح ذهبية اللون
تدهن صينية بالسمن ويضاف نصف مقدار الكنافة ويضغط عليها باليد جيد جدا
نضع المهلبية ثم باقى الكنافة وتدخل الفرن
لاتستغرق وقت طويل ابدا
هناك طريقتين لتحلية الكنافة :

اذا كنتى تحبيها طرية : بعد لماتستوى اسكبى عليها شربات العسل
اذاكنتى تحبيها ناشفة : قبل ماتخرجيها من الفرن اسكبى عليها الشيرا وبعدين دخليها تانى لمدة 10 دقائق
وان كنت افضلها طرية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[size=21]بالهنا والشفا

[/size]
يارب تعجبكم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
admin
Admin
admin


عدد المساهمات : 4190
نقاط : 11354
تاريخ التسجيل : 23/01/2011

حلويات رمضانيه الكنافه Empty
مُساهمةموضوع: رد: حلويات رمضانيه الكنافه   حلويات رمضانيه الكنافه Icon_minitimeالسبت أغسطس 13, 2011 6:57 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fashion.forumegypt.net
 
حلويات رمضانيه الكنافه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» حلويات العيد , حلويات العيد بالصور 2010
» طريقة عمل حلويات ،طريقة عمل حلويات بالصور،اشهى الحلويات بالصور
» مربعات الكنافه رووووووووعه .....بالصور
» اكلات رمضانيه
» حلويات العيد

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات حور الجنة :: عالم المرآة :: مطبخ حواء :: حلويات - تورتات جاتوهات كيك-
انتقل الى: